дсту 4135-2002 цукерки загальні технічні умови

ДСТУ 4135: 2002 Цукерки. Загальні технічні умови. Copyright © 2015-2021.


Цукерки, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники, пакування, маркування, приймання, методи контролювання. ДСТУ 4135:2002 Цукерки. Загальні технічні умови. Нормативные документы. Файлы. Стандарты. Стандарты Украины ДБН, ДСТУ . ДСТУ. ДСТУ Харчова промисловість. ДСТУ 4135:2002 Цукерки. Загальні технічні умови. Файл формата zip. размером 73,87 КБ.


Цукерки. Загальні технічні умови [br] НД чинний: від 2004 01 01 Зміни: 5 2003*; 1 8 2004; 2 9 2005; 3 2 2006; 4 6 2006; 5 2 2007; 5 2010* Технічний комітет: Мова: Метод прийняття: Кількість сторінок: 39 Код НД згідно з ДК 004: 67.180.10. ДСТУ 4135-2002. Цукерки. Загальні технічні умови. [br]. НД чинний: від 2004-01-01.


ДСТУ 4135-2002. Категория. Государственные стандарты. Продукты, изгототовленные по «ДСТУ 4135-2002». Конфета «Шоколадный замок» «Рошен». Конфета «Шоколадный замок» «Рошен». Конфеты «Белочка» ТМ «Доминик». Конфеты «Белочка» ТМ «Доминик». Конфеты «Лещина» «Рошен». Конфеты «Лещина» «Рошен».


Загальні технічні умови. 18. ДСТУ 4135-2002 Цукерки. Загальні технічні умови. 19. ДСТУ 4188-2003 Халва. Загальні технічні умови. 20. Сан ПиН 2.3.4.545-96 Производство хлеба, хлебобулочных и кондитерських изделий. 21. СОУ 15.8-37-00389676-533:2006 Напівфабрикати швидкозаморожені та хлібобулочні вироби з них. Загальні технічні умови. 22. ТУ 10-04.04.30-89 Напитки кофейные. Технические условия.


Загальні технічні умови. 14.ДСТУ 4619:2006. Вироби кондитерські. 13. «Експертизою встановлено» (констатуюча частина акта): якість цукерків відповідає ДСТУ 4135-2002 „Цукерки. Загальні технічні умови”. З викладенням розділів 1-13 акта згодні: Представники. Підпис ПІБ Підпис ПІБ. 14. Висновок експерта: якість цукерків “Ферреро Рошер” відповідає вимогам ДСТУ 4135-2002 „Цукерки. Загальні технічні умови”. Дата початку експертизи товару 14 квітня 2008 року. Дата закінчення експертизи товару 15 квітня 2008 року.


Загальні технічні умови – Вперше. ДСТУ 7529:2014 Засоби реабілітації технічні для осіб з обмеженими фізичними можливостями. Загальні технічні вимоги та методи випробування – Вперше. ДСТУ 7530:2014 Візки двовісні вантажних вагонів магістральних залізниць колії 1520 мм. Загальні технічні умови – Вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 9246–79). ДСТУ–Н 7531:2014 Метрологія. Впровадження концепції невизначеності вимірювання під час випробування з урахуванням вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 – Вперше. Графічні символи і трафарети у мікрофільмах. Загальні технічні вимоги. ДСТУ 4135–2002 Цукерки. Загальні технічні умови. ДСТУ 5005:2008.


Загальні технічні умови. Код/коди за УКНД: 67.180.10. Коментар:2015–02–01, 2016–02–28. Зміни: 5-2003*,1-8-2004,2-9-2005,3-2-2006,4-6-2006,5-2-2007,5-2010*,1-3-2015*. Початок дії: 2004-01-01. (Наказ 2002-12-28 № 31, 2015-02-19 № 12 подовжено чинність). Замінює: ГОСТ 4570-73. Скасування: 2016-02-28. Наказ про скасування: ДСТУ 4135:2014. Приблизно сторінок (без урахування змін): 39. Публікація в ІПС: 10-2014. Оплата та постачання, ознаки копії офіційного документа. ДСТУ, що пов'язані з ДСТУ 4135-2002 за ДК 004 (67.180.10).


зміна N 3 ДСТУ 4135-2002. Цукерки. Загальні технічні умови. зміна N 1 ДСТУ 4333:2004. Мармелад. Загальні технічні умови. 3. Скасувати в Україні чинність нормативних документів України: а) з 1 травня 2006 р.: РСТ УССР 7-85. Система управління якістю продукції і ефективним використанням ресурсів у Міністерстві промисловості будівельних матеріалів УРСР. Основні положення. Система управління якістю продукції на підприємствах та в організаціях РСТ УССР 1926-82 Головного управління по нафтопереробній та нафтохімічній промисловості УРСР. Основні положення.


Найменування документа (укр.) ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови. Дата початку дії. 01.02.2015. ДСТУ 4135-2002. Затверджуючий документ. Наказ від 23.10.2014 № 1257 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими стандартами, міждержавних нормативних документів як національних нормативних документів, змін до міждержавних стандартів, затвердження національних нормативних документів, змін до національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні.


Загальні технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 240-85). 2. Затвердити зміни до національних стандартів України з 1 січня 2005 р.: зміна N 25 ДСТУ 878-93. Води мінеральні питні. Технічні умови. зміна N 1 ДСТУ 3196-95. Руди залізні і марганцеві. зміна N 2 ДСТУ 4135-2002. Цукерки. Загальні технічні умови. 3. Внести зміни до наказу Держспоживстандарту України від 14 квітня 2005 року N 91, а саме: а) у пункті 1 для позиції ДСТУ ISO 789-1:2005 замінити "- Вперше" на.


Загальні технічні умови. Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ. Ціни Демо-версія Замовити документ. Найменування документа (укр.) ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови. Дата початку дії. На заміну. ДСТУ 4135-2002. Затверджуючий документ. Наказ від 23.10.2014 № 1257 Про прийняття національних стандартів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими стандартами, міждержавних нормативних документів як національних нормативних документів, змін до міждержавних стандартів, затвердження національних нормативних документів, змін до національних стандартів України, скасування національних стандартів України та міждержавних стандартів в Україні.


Загальні технічні умови. ДСТУ 1055:2006 186 Kb. Крупи, що швидко розварюються. Пальники газові інфрачервоного випромінювання. Загальні технічні умови / Горелки газовые инфракрасного излучения. Общие технические условия. ДСТУ 2203-93 1,64 Mb. Ізолятори лінійні підвісні тарілчасті. Загальні технічні умови. ДСТУ 2204-93 12,9 Mb. Плити газові побутові. Загальні технічні умови / Плиты газовые бытовые. Общие технические условия. ДСТУ 2205-93 365 Kb. Апарати опалювальні газові побутові з водяним контуром. Загальні технічні умови 2002. ДСТУ 2205-93 364 Kb. Апарати опалювальні газові побутові з водяним контуром. Загальні технічні умови 1995. ДСТУ 2205-93 107 Kb.


Загальні технічні умови. ДСТУ 4135-2002Цукерки. Технічні умови. ДСТУ 4273-2003 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови. ДСТУ 4274-2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови. ДСТУ ІSO 707: 2002 Молоко та молочні продукти. Настанови з відбирання. проб ( ISO 707 : 1997, IDT).


код ДКПП, ОКП. Відповідає вимогам. ДСТУ 4135-2014 'Конфеты. Общие технические условия' (п.п. 5, 7,13), Соответствует требованиямБТ и СН 5061-89, ГН6.6.1.1-130-2006. Контроль відповідності сертифікованої системи управління якістю вимогам зазначеного стандарту здійснюється шляхом технічного нагляду, періодичність і процедури якого регламентуються ліцензійною угодою. Сертифікат виданий органом з сертифікації систем управління Державного підприємства "Чернігівський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" (ДП "Чернігівстандартметрологія").

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

irina and oleg mother and son

толстой три товарища текст читать

ошибка неизвестный документ в программе флак оо 1